Bra att ha

Man behöver inte ha varit förälder länge innan man märker att vardagen kan vara lite stökig och besvärlig. Det skulle faktiskt behövas en hel del saker som underlättade de dagliga rutinerna. Vi vill ge er tipsen om vad ni behöver och borde införskaffa.

Blöjväska

cinolinosVälj inte en gammal väska som du knappt använder längre. Det kanske fungerar ett tag men snart kommer du att märka att den är för liten/för stor/för få fack/för svår att torka av och så vidare. Bästa är att köpa en väska vars enda funktion är att innehålla blöjor, nappflaskor, våtservetter och burkar med barnmat. Cinolino säljer blöjväskor som du även kan hänga på barnvagnsstyret. Det gör dem ännu bättre och lätthanterliga!

Filtar

Du kanske inte tänker på det nu, men det är väldigt bra att ha några olika filtar hemma som är i barnstorlek. Ibland vill man linda om barnet så det inte fryser, exempelvis om barnet ska ligga utomhus i vagnen. Sedan behövs det kanske en lite svalare filt när barnet ska sova inomhus. Och du kommer behöva några extra varianter när favoriterna måste åka in i tvätten. Det kommer att gå åt och de kommer bli skitiga. Vill man inte lägga ut en massa slantar på det kan man faktiskt sy sina egna av resttyger man har hemma eller stuvbitar som man köper billigt i någon tygbutik.

Mössor

Baby in hatMan måste skydda deras ömtåliga, små huvuden och sedan blir ju barnen så otroligt söta i en fin eller cool mössa. De här kommer också att gå åt som filtarna. Kanske mer på grund av föräldrarna. Man vill matcha till kläderna eller ha olika tjocklekar beroende på väder. Och barnet kommer att älska att slita av sig mössan och tappa den på marken. Det blir några tvättar i slutändan och då är det tacksamt att ha några extra. Cinolino kan förse dig med olika modeller och storlekar eller så kan du googla och enkelt hitta mönster för att sy dina egna.

Du kanske också gillar …