Dags för det årliga kalaset

Det är återkommande dessa kalas. Upp till en viss ålder så är barnkalasen en av årets viktigaste händelser. Den är lika viktig som julaftonen. Se till att barnen får en magisk upplevelse och det gäller att planera väl när det vankas födelsedagskalas.

För att det ska bli så magiskt som det bara går att få så gäller det att allt från dukning, aktiviteter och det som serveras är noga planerat. Idag så kan man hitta mycket på nätet som är anpassat för just kalas. För att få en trevlig lokal att vistas i så gäller det att den pyntas efter konstens alla regler. Varför inte köpa lite konfettiballonger som sprider konfetti om de smälls. Välj ett tema som är genomgående i dukningen så blir det enklare att välja vad man ska beställa hem.

Försök hitta på aktiviteter och lekar som barnen tycker om. Den klassiska fiskdammen kanske är något som fortfarande barnen hos er tycker om. Allt har med vilken ålder de är i. När de blir äldre så kanske det blir andra typer av aktiviteter som ska planeras. Se till att ha någon extra aktivitet eller lek i bakfickan om det skulle behövas. Bättre att vara förberedd om det skulle bli tid över och inget att göra. Självklart så får barnet som fyller år vara med och komma med önskemål om vad de vill göra på sitt kalas.

Du kanske också gillar …