Dags för önskelistor

Vi är nu bara strax över en månad från julafton, så det börjar ju bli dags att tänka på vad barnen önskar sig.

Det är ju inte svårt att uppmana barn till att skriva sin önskelista, de har ju en tendens att önska sig saker lite titt som tätt. Har de ännu inte börjat med detta är det dags att sätta dem i arbete,.

Var de dock ska göra detta är ju frågan. Många leksaksbutiker brukar vara flitiga med att skicka ut tidningar med massor av nya och roliga leksaker, så har man fått hem någon sådan den senaste tiden så är ju det alltid ett alternativ.

Annars när allt är samlat på nätet och barnen är stora nog att veta hur man surfar runt på sajter själv kan man alltid dirigera dem till bra och prisvärda leksakssajter.

Vill man undvika att betala fullpris eller få en rabatt eller två kan man alltid använda sig av sajter som kan erbjuda dessa till passade butiker. Detta kan vara en perfekt sak att leta efter innan man ska börja med julklappsshoppingen, alla pengar man kan spara in är värd mödan det tog att göra detta.

Handelns utredningsinstitut har ända sedan 1988 utsett årets julklapp varje november, detta gör de utifrån sina prognoser för julhandeln. Produkterna har ofta varit en nyhet som presenterats under året eller som fått en hel del ny uppmärksamhet.

Detta års julklapp är ännu inte bestämd men på sajten hittajulklppar.nu har man några spekulationer. Här hittar man en sak som kanske kommer att bli årets julklapp bland barn i alla fall, nämligen mjukdjur av Babblarna. Detta mjukdjur har redan vunnit ”Årets Småbarnsleksak 0-2 år 2015”. Juryns motivering var som följer:

Juryn är enig med de föräldrar och barn som redan nu älskar Babblarna. Juryn gillar att Babblarna har tydliga former och färger, och att varje namn är ett viktigt ljud på väg mot att lära sig att prata. Suget efter produkterna har varit stort i alla butiker och vi tror att dessa mjuka figurer kommer att finnas i de flesta småbarnshem vid årets slut.

Du kanske också gillar …