Planer på ett barnkalas?

Börjar det vara dags för att planera för ett ytterligare barnkalas. Har man ett par barn i familjen så kan det vara en hel del som ska ordnas innan kalaset kan genomföras. Kommer de dessutom ganska nära inpå varandra så blir det en hel del att planera. Försök hitta rutinerna som gör att det hela går smidigt att planera och genomföra.

Prata med barnen om vilket tema som de önskar på sitt kalas. Då blir det hela enklare att genomföra. Om det ena barnet vill ha ett Pokemonkalas, så kanske den andra vill ha Star Wars kalas. Beställ hem det produkter som ni behöver för era kalas i förväg så har ni det materialet hemma i alla fall. Krånglet kommer ju om man ändrar sig och vill ha ett annat tema på sitt kalas. Men det går säkert att lösa på något vis.

När allt är klart med tema på kalaset så ska inbjudningarna ut till de som man vill bjuda på sitt kalas. Vi vet att det kan finnas de som vill bjuda alla på hela skolan men det kanske inte finns möjlighet för detta. Se till att försöka begränsa det till de bästa vännerna eller om man väljer att bjuda alla i sin klass. Se till att inbjudan går ut i god till till föräldrarna så de kan ta ställning till om de kan komma eller inte. Glöm inte att skriva datum och tid på inbjudan och ert telefonnummer så de kan ringa om det skulle vara något.

Du kanske också gillar …