Shoppa från flera butiker på samma sajt

Har du börjat tröttna på att jaga runt bland oseriösa företag och underliga sajter varje gång du vill ha tag på något på nätet? Kanske något nytt till din garderob eller någon annan produkt som du behöver? Det finns otvivelaktigt ett gigantiskt utbud av onlinebutiker, men att hitta rätt vara från rätt butik är inte alltid det lättaste.

Det har därför börjat dyka upp sajter som gör den här gallringen åt dig i förväg. I Sverige har vi exempelvis Pricly, som söker igenom våra nätbutiker efter vilka fynd som finns just nu:

  • Vilka har snyggaste byxorna?
  • Vem har bäst erbjudande på mobiler?
  • Var finns de finaste smyckena?
  • Vem har skor av hög kvalitet?

Varorna presenteras sedan på deras webbplats med bild och kommentarer. Tycker du att det kan vara något för dig, klickar du på länken och kommer vidare till den butik som säljer dem.

Det är alltså inte söksajten som säljer varorna, de fungerar istället som din inköpsrådgivare, för att du ska få så bra saker till så billigt pris som möjligt. Idén är att du snabbt ska hitta det du söker genom att leta bland de varor de har valt ut. Oseriösa butiker tas naturligtvis bort från söksajten, just för att du ska känna trygghet att använda den butik som du länkas till.

Hur får jag veta mer om produkterna?

Det är enkelt: När du har klickat på den vara du har valt så kommer du till den butik som säljer den. Där finns mer information om produkten, samt kontaktinformation till själva butiken. Så har du ytterligare frågor ringer du eller skickar ett mejl till säljaren.

Du kanske också gillar …